Verkoopplannen? Kies voor 25 jaar aan ervaring!

U heeft besloten uw woning te verkopen. Een spannende beslissing! Eentje waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Wij begeleiden en ondersteunen u graag bij de verkoop van uw woning.

Wij zijn al 25 jaar actief op de woningmarkt. Dat brengt voor u als verkoper extra voordelen met zich mee. We weten precies wat er op de lokale woningmarkt speelt. We hebben de markt door de jaren heen zien veranderen en veranderen zelf ook mee. Met ons enorme netwerk kunnen we tot in detail inspelen op uw verkoop wensen. U voorzien van eerlijk en professioneel advies is voor ons vanzelfsprekend, want eerlijkheid staat bij ons kleinschalige team hoog in het vaandel. Een persoonlijke, zorgeloze ervaring en een succesvolle verkoop, dat is wat wij voor u willen betekenen!

Maak gebruik van:

  • 25 jaar aan kennis en ervaring
  • ons enorme opgebouwde netwerk
  • eerlijk en professioneel advies
  • persoonlijk contact
  • een gratis verkoopgesprek

Plan gratis een vrijblijvend verkoopgesprek

Bent u benieuwd naar ons team of onze dienstverlening en wilt u persoonlijk kennis maken? We komen vrijblijvend en kosteloos op bezoek voor een eerste gesprek! Tijdens dit bezoek vertellen we u alle ins en outs van het verkopen van uw woning. We geven u advies over de te hanteren verkoopprijs, inzicht in concurrerende woningen en maken een passend voorstel voor de verkoop van uw woning. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kun je een weloverwogen keuze maken voor ons als verkoopmakelaar.

Complete ontzorging

Uw woning verkopen hoeft geen hoofdpijndossier te zijn! We nemen alle zorgen van u over en begeleiden u op een professionele en persoonlijke manier door het hele verkoopproces. We maken afspraken, regelen bezichtigingen, doen in overleg namens u de onderhandelingen, we stellen de koopovereenkomst op en begeleiden u naar de notaris. Het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden is uw spullen inpakken wanneer de verkoop rond is! Interesse in onze verkoopbegeleiding? Plan gratis een vrijblijvend eerste verkoopgesprek via 010-4818187.

Ons contact formulier