Beschrijving

Zwartewaalstraat 9 Rotterdam Tarwewijk

Sfeervol 2/3 kamer appartement met riant terras

Een sfeervol en comfortabel 2/3 kamer appartement op de 1e etage. De woning is gelegen in een keurig onderhouden complex dat is voorzien van een lift. Voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer zijn nabij. Het appartement is goed onderhouden en volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het terras aan de voorzijde van de woning geeft u ongekend veel comfort. Zowel de keuken en de badkamer zijn netjes en modern afgewerkt. Opzoek naar een mooi luxe appartement dat direct is te betrekken? Dit appartement heeft dit allemaal. Geïnteresseerd in overname van de moderne nauwelijks gebruikte moderne meubels? Ook dit is bespreekbaar. 

Centrale verwarming geschiedt door middel van blokverwarming.
Warm water komt uit de boiler.

Indeling

Indeling: 

Woonkamer 6.65 x 4.69/4.44, deur naar terras, zwart plavuizen vloer , wanden wit afgewerkt, studie hoek, systeem plafond, slaapkamer 4.3 x 3.06 met vloer bedekking, wit plafond, wanden wit afgewerkt, moderne keuken2,25 x 2.01 met wit hoogglans blok en zwart blad en diverse inbouwapparatuur, 
badkamer 2.1 x 1.95/1,0m met douche met zijscherm en deur, wastafel, toilet, wanden betegeld, Entree 2.25 x 1,25 met meterkast, wit plafond, gang 1.25 x 3,01 wanden wit, wit plafond, zwart plavuizen vloer, Balkon/terras 6.88 x 2.06m.
Houten berging 2.50 x 1.50m in de onderbouw voorzien van elektra. Verwarming via blokverwarming, warmwater via boiler. Oplevering in overleg. 
VvE bedraagt c.a. € 250,00 per maand.
De gehele woning is voorzien van dubbel glas

Kenmerken