Uw woning verkopen ?

 

 

Verkoopplannen? Kies voor 25 jaar aan ervaring! 

Wij zijn al 25 jaar actief op de woningmarkt. Dat brengt voor u als verkoper extra voordelen met zich mee. We weten precies wat er op de lokale woningmarkt speelt. We hebben de markt door de jaren heen zien veranderen en veranderen zelf ook mee. Met ons enorme netwerk kunnen we tot in detail inspelen op uw verkoop wensen. U voorzien van eerlijk en professioneel advies is voor ons vanzelfsprekend, want eerlijkheid staat bij ons kleinschalige team hoog in het vaandel. Een persoonlijke, zorgeloze ervaring en een succesvolle verkoop, dat is wat wij voor u willen betekenen! 


Maak gebruik van: 

  • 25 jaar aan kennis en ervaring 

  • ons enorme opgebouwde netwerk 

  • eerlijk en professioneel advies

  • persoonlijk contact 

  • een gratis verkoopgesprek

  • opdracht op basis van no cure, no pay


Plan gratis een vrijblijvend verkoopgesprek

Bent u benieuwd naar ons team of onze dienstverlening en wilt u persoonlijk kennis maken? We komen vrijblijvend en kosteloos op bezoek voor een eerste gesprek! Tijdens dit bezoek vertellen we u alle ins en outs van het verkopen van uw woning. We geven u advies over de te hanteren verkoopprijs, inzicht in concurrerende woningen en maken een passend voorstel voor de verkoop van uw woning. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kun je een weloverwogen keuze maken voor ons als verkoopmakelaar. 


No cure, no pay

Wij zijn er zo zeker van dat we ook uw woning succesvol kunnen verkopen dat wij werken op basis van no cure, no pay. Met uitzondering van de in overleg gemaakte directe kosten voor de woningpresentatie. De makelaarscourtage betaal je pas wanneer de verkoop rond is. Vooraf krijgt u duidelijk inzage in de te verwachten kosten en de directe kosten. We rekenen geen opstartkosten en bieden diverse mogelijkheden voor de presentatie van uw woning. Zo kunt u zelf kiezen voor een presentatiepakket met bijvoorbeeld professionele foto’s, plattegronden of video’s en publiceren we uw woning uitgebreid online. 


Complete ontzorging

Uw woning verkopen hoeft geen hoofdpijndossier te zijn! We nemen alle zorgen van u over en begeleiden u op een professionele en persoonlijke manier door het hele verkoopproces. We maken afspraken, regelen bezichtigingen, doen in overleg namens u de onderhandelingen, we stellen de koopovereenkomst op en begeleiden u naar de notaris. Het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden is uw spullen inpakken wanneer de verkoop rond is! Interesse in onze verkoopbegeleiding? Plan gratis een vrijblijvend eerste verkoopgesprek via 010 - 48 18 87. Afspraken kunnen ook op zaterdag of in de avonduren. 

 

Neem contact met ons op